Liverpool Drakter

Comments · 23 Views

Liverpool Drakter, Kjøpe Fotballdrakter, Juventus Drakt


billige fotballdrakter

tilbake til ham fra treverketRomelu Lukaku boret et sekundLiverpool Drakter, Kjøpe Fotballdrakter, Juventus Draktpetersburg, men ledet bare kjøpe fotballdrakter på nett hektisk kveld i københavn


Verdens nummer én rangerte side dominerte forhandlingene i St. Petersburg, men ledet bare gjennom et sent selvmål fra Finlands keeper Lukas Hradecky, før Romelu Lukaku boret et sekund.

Finland gikk fra andreplass i gruppe B til tredje i kraft av Danmarks 4-1-seier over Russland i København, og de må nå vente på å se om de kvalifiserer som et av de fire beste tredjeplasserte lagene. Wales på lørdag i Amsterdam.

I sin første opptreden på en storturnering så Finland ut som resolutt og på vei mot knockout -etappene til Hradecky snudde en Thomas Vermaelen -header over sin egen linje etter at den kom tilbake til ham fra treverket, men de ser nå sårbare ut i tredje gitt målet sitt forskjellen er -2.

Fire lag på tredjeplass kommer til knockout -fasen, og to - Sveits og Ukraina - har allerede bedre rekorder enn finnene, med ytterligere tre grupper som skal fullføres.

liverpool drakter Belgias seier betyr også at England, Tsjekkia, Sverige og Frankrike garantert kommer til å gå videre selv om de faller til tredje fordi de alle har fire poeng allerede.

kjøpe fotballdrakter Belgia spiller en av tredjeplassene i Sevilla 27. juni, og de ser ut som fryktinngytende motstand med ett nederlag i de siste 26 kampene.


köpa fotbollströjor Hovedtrener Roberto Martinez gjorde åtte endringer fra sin 2-1-seier over Danmark, og mens hans side bare spilte med flyt i patcher, slet de sakte ned en disiplinert side.

juventus drakt Finlands keeper Hradecky var sentral i sidens motstand da han produserte fine redninger for å nekte Jeremy Doku og Eden Hazard.

Men da Vermaelens header traff stolpen var Hradecky hjelpeløs da ballen slo ham for å krysse linjen, og sju minutter senere kunne han gjøre lite da Lukaku smalt hjem fra en Kevin de Bruyne -pasning.

De Bruynes bidrag vil glede Belgias følgere gitt kondisjonstvil før turneringen etter at han brakk nesen og øyehulen i Champions League-finalen.

Manchester City-midtbanespilleren hadde flere innslag enn noen på banen med 107, spilte flere sentrale pasninger enn noen spiller, og gjorde en kamphøye fem taklinger.

Mål! Finland 0, Belgia 2. Romelu Lukaku skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket lavt i høyre hjørne. På pasning fra Kevin De Bruyne.Danmark satte opp en ottendedelsfinale med Wales i EM etter en ettertrykkelig og emosjonell seier over Russland en hektisk kveld i København.


manchester united drakt barn